ANNEMIEKE ERGOTHERAPIE 

Voor kinderen van 0 tot 18 jaar in Voorschoten e.o.

   Kinderergotherapie wanneer dagelijkse handelingen moeilijk gaan

Heeft uw kind ook zo’n moeite met allerlei dagelijkse handelingen? Aan of uitkleden wat altijd maar zo onhandig blijft gaan, schoenen aan/uit laat staan veters strikken, tandenpoetsen, spelen met blokken of lego, kleuren, knippen-plakken, onleesbaar handschrift of andere problemen met schrijven, fietsen en ga zo maar door. Of klaagt hij altijd over dat het zo’n herrie is, kan ze niet tegen de labels in kleding of raakt ze in paniek als er ook maar kleinste viezigheid op haar handen komt, zit uw kind nooit stil, kan zich maar niet concentreren en raakt constant alles en iedereen aan. Kinderergotherapie kan helpen.

Kinderergotherapie gebruikt een holistische werkwijze. Dat wil zeggen ik kijk niet alleen naar het kind of zijn probleem, maar naar alle facetten eromheen. Wat zijn de sterke en minder sterke kanten van het kind, hoe is de omgeving thuis en op school, waar worden de problemen door veroorzaakt? De praktische dagelijks terugkerende problemen die veel stress en frustratie geven staan hierbij voorop. Samen gaan we kijken hoe we met zijn allen het kind kunnen helpen zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Klik hier voor meer gerichte informatie en informatie over specifieke hulpvragen.

Wanneer kinderergotherapie?

Bel 06-37420917 of laat een bericht achter op het contactformulier als u vragen heeft, een afspraak wilt maken of uw situatie wilt bespreken.

Contact