Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ergotherapie voor kinderen van 4 tot 14 jaar

Als ouder merk je het als je kind ergens meer moeite mee lijkt te hebben dan leeftijdgenootjes. Van de voortdurende onhandigheid, problemen met schrijven of kleuren, knippen en plakken, het aankleden, spelen met blokken, lego of puzzels, fietsen tot onverklaarbare woedeaanvallen, concentratieproblemen, snel overprikkeld zijn aan toe. Ook kinderen met een vastgestelde diagnose zoals Autisme (ASS), ADHD, DCD of dyspraxie kunnen problemen op deze vlakken ondervinden.

Ergotherapie helpt hierbij. Samen met u en uw kind zoeken we uit waar de problemen door veroorzaakt worden en zetten we concrete doelen om aan te werken. Hierbij maak ik gebruik van spelvormen die aansluiten bij de belevingswereld van uw kind om het werken aan de doelen leuk te maken.

Contact

Hieronder vindt u meer informatie per onderwerp.

 

Sensorisch Informatieverwerking

Lees verder

 

Vaardigheden

Lees verder

 

Schrijfproblematiek

Lees verder

 

Fijn motorisch

Lees verder

 

Planning

Lees verder

 

Hulpmiddel

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren