Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.


ANNEMIEKE ERGOTHERAPIE 

Voor kinderen van 0 tot 18 jaar in Voorschoten e.o.

Scroll Created with Sketch.

   Kinderergotherapie wanneer dagelijkse handelingen moeilijk gaan

Heeft uw kind ook zo’n moeite met allerlei dagelijkse handelingen? Aan of uitkleden wat altijd maar zo onhandig blijft gaan, schoenen aan/uit laat staan veters strikken, tandenpoetsen, spelen met blokken of lego, kleuren, knippen-plakken, onleesbaar handschrift of andere problemen met schrijven, fietsen en ga zo maar door. Of klaagt hij altijd over dat het zo’n herrie is, kan ze niet tegen de labels in kleding of raakt ze in paniek als er ook maar kleinste viezigheid op haar handen komt, zit uw kind nooit stil, kan zich maar niet concentreren en raakt constant alles en iedereen aan. Kinderergotherapie kan helpen.

Kinderergotherapie gebruikt een holistische werkwijze. Dat wil zeggen ik kijk niet alleen naar het kind of zijn probleem, maar naar alle facetten eromheen. Wat zijn de sterke en minder sterke kanten van het kind, hoe is de omgeving thuis en op school, waar worden de problemen door veroorzaakt? De praktische dagelijks terugkerende problemen die veel stress en frustratie geven staan hierbij voorop. Samen gaan we kijken hoe we met zijn allen het kind kunnen helpen zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Klik hier voor meer gerichte informatie en informatie over specifieke hulpvragen.

Wanneer kinderergotherapie?

Bel 06-37420917 of laat een bericht achter op het contactformulier als u vragen heeft, een afspraak wilt maken of uw situatie wilt bespreken.

Contact

Update Corona virus/Covid-19: februari 2022

Gelukkig komen steeds meer versoepelingen. Ondanks dat straks de 1.5m afstand ook wordt losgelaten blijf ik een aantal zaken wel hanteren. Hieronder licht ik u graag toe hoe deze in de praktijk zullen worden toegepast.

  • Afspraken zullen ruimer gepland worden waardoor verschillende cliënten elkaar niet in de wachtkamer tegen kunnen komen.
  • Een mondkapje dragen is niet nodig, indien dit wel gewenst is kunt u dit kenbaar maken. U staat uiteraard vrij dit wel te dragen als u dit wenst. 
  • De 1,5 meter afstand wordt bij ouders/verzorgers nog steeds zoveel mogelijk gewaarborgd, ook worden  geen handen geschud. Bij de behandeling van kinderen onder de 12 jaar is de afstand bewaren niet nodig.
  • Voor en na elke afspraak was ik grondig mijn handen volgens het hygiëneprotocol en worden gebruikte materialen, oppervlaktes zoals tafels en deurklinken in de behandelruimte ontsmet.
  • Waar mogelijk en gewenst kan ondersteuning ook altijd nog via beveiligd videobellen of telefonisch plaatsvinden. De meeste zorgverzekeringen blijven deze vorm van behandeling dekken. Ook een combinatie is mogelijk, denk aan incidenteel een behandeling  afgewisseld met ondersteuning via telefoon of beeldbellen.
  • Mocht uw kind klachten hebben vlak voor of op de dag van de afspraak dient u de afspraak af te zeggen. Dit geldt ook als iemand in uw huishouden koorts (vanaf 38) heeft. Als de klachten 24 uur verdwenen zijn kunnen weer afspraken worden ingepland.
    De kosten die normaal gelden als afspraken niet binnen 24 uur worden afgezegd worden in deze periode niet gehandhaafd. U kunt dus op de dag zelf de afspraak afzeggen als u dit nodig acht zonder dat dit in rekening wordt gebracht.
  • Als iemand in uw gezin/huishouden de afgelopen 14 dagen positief is getest voor covid-19/corona kunnen niet digitale afspraken niet doorgaan. 

Klachten die hieronder vallen houden in: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Dit geldt ook voor milde klachten

Mocht u zaken willen bespreken of als nieuwe aanmelding vragen willen stellen aarzelt u dan niet telefonisch of per mail contact op te nemen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren